Profitronic

Gama Profitronic de carcase din aluminiu cu protecție EMC de bază (protecție EMC completă ca opțiune) include carcase plug-in pentru PCB-uri, cu compartiment de conectare la cerere, până la sistemul de carcase pentru subansamble de 19 “. Carcasele electronice sunt potrivite pentru diverse aplicații în domeniile tehnologiei de măsurare, control și proces, tehnologii de autobuz și inginerie mecanică.

Wavetronic

Wavetronic este un sistem de carcase electronice pentru sistemele C&I și PC. Este conceput special pentru extensii de sistem de măsurare extrem de sensibile. Carcasa, formată din două jumătăți de aluminiu, oferă o protecție optimă împotriva impulsurilor de interferență și a undelor, în special în cazul semnalelor de măsurare ultra-mici. Această familie de incinte, cuprinde patru înălțimi diferite. Panoul frontal și spatele pot fi combinate opțional cu un PCB încorporat electronic sau separat la jumătatea carcasei. Un punct culminant al acestui sistem este capacitatea de stivuire a mai multor sisteme de incinte. Utilizarea diferitelor elemente de picior și secțiuni superioare permite o structură tip turn.

Sistem de carcasă de profil din aluminiu NoVoTronic

Carcasa electronică NoVoTronic
NoVoTronic este disponibila în cinci dimensiuni de profil, cu lungimi diferite: de la 106 x 49 x 120 mm la 233 x 121 x 350 mm.

Carcasa poate fi închisa în față cu două capace din aluminiu turnat – opțional cu o garnitură de spumă PUR sau, pentru electronice foarte sensibile, cu garnituri speciale EMC. Pentru a asigura o protecție fiabilă a componentelor electronice, canalele filetate pentru șuruburi nu sunt amplasate în interior, ci în exterior, împiedicând astfel agentii exteriori și alte bucăți de metal să deterioreze componentele electronice extrem de sensibile în timp ce se efectuează operații de înșurubare.

Un alt punct culminant este canelura sistemului lateral, care funcționează atât ca element de styling, cât și, în special, ca canelură funcțională: Aici pot fi integrate opțional benzi glisante colorate sau, în special,componente electromecanice, cum ar fi comutatoare și butoane; în plus, adaptarea simplă la alte carcase sau componente ale mașinii este posibilă folosind  canelura sistemului.

O parte a profilului are o adâncitură pentru tastaturi cu membrană, în timp ce cealaltă parte oferă condiții ideale de instalare pentru afișaje. Suporturile de stivuire și elementele pentru picioare asigură o conexiune stabilă a mai multor incinte. NoVoTronic asigură astfel o protecție fiabilă, ca o carcasă portabilă, fixa, de masa sau ca atașament pentru toate extensiile electronice. Inclus în livrare. Carcasă cu 2 capace sub presiune din aluminiu și 2 profile multifuncționale, fără șuruburi.

MultiTronic