Emco Star functioneaza din iulie 1996, activitatea principala fiind de la început comertul în domeniul produselor electrice. De-a lungul anilor am cautat sa ne perfectionam si sa ne diversificam activitatea, în prezent fiind importatori si distribuitori de echipamente electrice cu specific naval, industrial si antiex.

Ca urmare a strategiei de dezvoltare pe termen lung, telurile noastre sunt satisfacerea clientului, concomitent cu respectarea interesului partenerilor si angajatilor. Scopul principal al activitatii noastre este de a ne impune pe piata distributiei de echipamente electrice cu specific naval si antiex prin profesionalism, seriozitate si calitate.

Din decembrie 2007 am devenit importatori si distribuitori pentru România a echipamentelor navale si al produselor antiex realizate de WISKA Hoppmann & Mulsow GmbH – Germania. Din ianuarie 2009 suntem importatori si distribuitori al produselor navale si antiex realizate de Light Partner® – Germania, iar din august 2010 ai produselor antiex ROSE Systemtechnik – Phoenix Mecano – Germania.

De asemenea in 2010 am inceput colaborarea in calitate de distribuitori cu firma PETREL – Anglia, producator de echipamente de iluminat antiex. In 2013 am inceput o colaborare in calitate de importator si distribuitor pentru WITTE + SUTOR GMBH – Germania producatorul lanternelor profesionale si antiex ACCULUX.

Căutând permanent să diversificăm produsele distribuite, din anul 2015 am început să colaborăm cu firma CO.SI.ME – Italia, fiind în acest moment distribuitorul în România echipamentelor de iluminat, dose de joncțiune și stații de control în construcție antideflagrantă produse de CO.SI.ME.

O altă colaborare importantă este în domeniul distribuției de presetupe antiex, fiind agentul oficial în România pentru OSCG – Coreea de Sud.

In calitate de parteneri am luat parte la targurile de profil din Europa cum ar fi:

  • SMM -Hamburg: 2008; 2010; 2012; 2014; 2016; 2018
  • Hannover Messe: 2008; 2010; 2011; 2012; 2013; 2014; 2016; 2017; 2018
  • IEAS Romania: 2008; 2009; 2018

De asemenea am organizat stagii de pregatire si prezentare a produselor impreuna cu WISKA Hoppmann & Mulsow GmbH – Germania si ROSE Systemtechnik – Phoenix Mecano – Germania.

Prin colaborarea și diversifitatea produselor distribuite, prin seriozitatea, contribuția și profesionalismul EMCO STAR și a firmelor pe care le reprezentăm, asigurăm în acest moment soluții complete de iluminat și aparataj electric în domeniul naval și antiex..

Va multumim pentru atentia acordata produselor noastre si va rugam sa apelati cu incredere la noi.