Vehicule feroviare : vehiculele feroviare și tramvaiele trebuie să funcționeze în orice moment în siguranță și fiabilitate cu cerinte cerinte mari privind siguranța la incendiu. Toate componentele utilizate trebuie inspectate și aprobate în conformitate cu standardele relevante in vigoare, pentru o siguranță maximă a pasagerilor și marfurilor transportate. Sistemele electronice sensibile – pentru tehnologia de propulsie, cuplajele ș i alte sisteme electrice, de exemplu – trebuie protejate optim împotriva factorilor externi.

Infrastructură : rețelele feroviare trebuie sa asigure mobilitatea si functionarea in maxima siguranta a vehiculelor pe sine. Sistemele electronice utilizate pentru transmiterea semnalizării și toată tehnologia datelor trebuiesă fie protejate în mod fiabil împotriva influențelor externe, pentru a asigura funcționarea corectă și siguranta. Carcasele industrial robuste fabricate de ROSE sunt folosite la montarea pe vagoane, locomotive, tramvaie a sistemelor de comanda , siguranta și întreținere,precum și la sistemele de control și instrumentatie.

Carcase din aluminiu
Carcasele din aluminiu ROSE au fost special dezvoltate pentru utilizare în medii dificile. Au următoarele caracteristici:
Aliaj de aluminiu de înaltă calitate
Grad de protecție IP 66, grade mai mari de protecție la cerere
Rezistență ridicată la șocuri și vibrații
Etanșări pentru temperaturi de serviciu de la -40 ° C la 130 ° C
Potrivit pentru utilizare în medii cu nivel de pericol HL3 (EN 45545)
Carcasele Aluform și AluFormPlus, o dezvoltare ulterioară a carcaselor standard din aluminiu, combină materiale robuste cu standard ridicate de proiectare. Ambele tipuri de incinte sunt potrivite în special pentru soluții personalizate de afișare vizuală ș iintrare.

Carcase din oțelinoxidabil
Rezistenta la coroziune, robuste, durabile: carcasele din oțel inoxidabil ROSE sunt utilizate în principal pe acoperișurile vehiculelor feroviare sau în zona de pardoseală deoarece rezista foarte bine la factorii externi cum ar fi ploaia si aschierea pietrei.

Având un grad de protecție IP 66 (IP 69K la cerere), protejează în mod fiabil componentele electronice în medii dificile.
Aceste carcase din oțel inoxidabi lsunt potrivite pentru intervalul de temperatură de la -40 ° C la + 80 ° C.
ROSE furnizează, de asemenea, soluții special pentru aplicații specifice.
Materialul carcasei îndeplinește toate cerințele privind siguranța la incendiu Nivelul de pericol 3.