VentGLAND®: 2 în 1 împotriva condensului

Lampa universala LED 4000
iulie 23, 2018
WISKA HatGLAND: Design igienic & inviolabil
iulie 23, 2018
Show all

VentGLAND®: 2 în 1 împotriva condensului

Presiunea, temperatura şi umiditatea aerului sunt într-o constantă  schimbare, cauzând mari probleme dispozitivelor  electrice. În mod constant, carcasele electronicelor, senzorii şi alte dispozitive electrice sunt afectate de avariile produse de condens.

De ce condens?

Condensul este creat, în mod ironic, de creşterea gradului de protecţie IP. Printre altele acesta oferă o etanşietate absoluta a carcasei. Deşi sunt etanşe la lichide, incintele permit totuşi circularea aerului şi vaporii de apă pot pătrunde în interior.

În cazul schimbărilor de temperatură, cum ar fi acţiuni ale valurilor sau dacă mediul are schimbări rapide şi diferenţele de presiune dintre interiorul carcaselor şi mediul ambiant extern, ca urmare scade presiunea în carcasa umedă şi aerul este absobit către afară. Aerul condensat şi apa rezultată duce la coroziune, scurt-circuite şi avarii.

VentGLAND® rezolvă problema.

În locul unor soluţii de ventilare sau de încălzire, VentGland vă oferă o presetupă şi egalizarea presiunii într-o singură soluţie. Presetupa are integrată o membrană ePTFE, care,  litermente permite carcasei să respire, astfel egalând diferenţele de presiune. Condensul este redus la minim,  eliminând posibilitatea apei murdare de a penetra incinta.

Datorită construcţiei identice si dimensiunii standard a unei presetupe, VentGland este uşor de instalat, fără niciun efort suplimentar la montare. Presetupa este folosită cu succes la iluminatul exterior, în staţii meteorologice sau senzori electrici uzuali unde întâlneşte gradul de protecţie IP68 şi IP69K.

Avantajele dumneavoastră de la VentGLAND®

– Condensul este redus la minim salvând avariile costisitoare şi lucrările de întreţinere;

– Aveţi posibilitatea să înlocuiţi cu uşurinţă presetupa standard cu VentGLAND® economisind alte cheltuieli de întreţinere şi timp preţios.

– VentGLAND® face parte din sistemul de presetupe WISKA SPRINT, astfel putând fi combinate cu o gama variată de inserţii de etanşare, garnituri adaptoare pentru diferite tipuri de cabluri şi capete de presetupa.

Pentru mai multe informatţii puteţi accesa pagina producătorului: http://www.wiska.de/eng/301,ventgland.html