MARATHON

ShotGLAND
septembrie 24, 2019
BraceGLAND
septembrie 24, 2019
Show all

MARATHON

Ameliorarea Tensiunii ridicate prin noul design

Odata cu dezvoltarea MARATHON, va prezentam o presetupa de cablu cu relief deosebit de mare. Inginerii WISKA si-au folosit cunostintele pentru a dezvolta un design complet nou si inteligent.

MARATHON separa functia de etansare si de reliefare a efortului. Baza este o cusca de strangere realizata dintr-o componenta moale si dura din poliamida: in partea inferioara un TPE indeplineste functia de etansare permanent si eficient. Opt gheare rotunjite permit o reliefare deosebit de mare in conformitate cu categoria B (EN 62444).

Beneficiile oferite de MARATHON

  • Relief de incordare ridicat: Opt gheare rotunjite ofera o reliefare ridicata a tensiunii in comparatie cu presetupele standart.
  • Compacta: MARATHON in M20 economiseste foarte mult spatiu, cu o latime a cheii de numai 22mm si un interval de prindere intre 6 si 13 mm.
  • Cable-friendly:  Componentă moale din poliamidă acoperă cablul ușor, dar ferm. Ghearele sunt rotunjite astfel încât încât nici o deteriorare sau vătămare nu este făcută cablurilor.
  • Sigilată permanent cu un design nou și inteligent: Componenta moale cuprinde cablul montat chiar și la fluctuațiile de temperatură care conduc la modificări de diametru și format ale cablului.

MARATHON® EZMGV-L, metric

Protection classIP66 / IP68
Temperature range-40 °C – 80 °C
MaterialGland Zinc nickel-plated, Clamping cage Polyamide / TPE, Gasket EPDM