Extinderea capacității frigorifice la cel mai sigur nivel
Pentru a maximiza capacitatea de prize pentru containerele frigorifice existente, WISKA oferă un splitter mobil, sigur și ușor de utilizat.
Comparativ cu cele mai multe solutii mobile conventionale, PushIn mobile Splitter asigură că priza scotandu-o de sub tensiune atunci când este introdusa sau deconectata o fisa. Este un dispozitiv standardizat  la nivel internațional si compatibil cu prizele CEE conform IEC 60309. Pentru a sublinia siguranta acestui produs, a fost aprobat de către DNV GL.

Pentru siguranța dumneavoastră – Aprobare DNV GL 

Tehnologia PushIn de la WISKA vă garantează cel mai înalt standard de siguranță – la fel ca VARITAIN PushIn  pentru prizele containerelor frigorifice de la WISKA, splitter-ul mobil a fost aprobat de DNV GL.
Tensiunea este furnizată numai după ce fisa a fost introdusa și se oprește automat după fisa este eliminata – ceea ce înseamnă ca stecherul nu se poate afla sub tensiune in momentul conectarii sau deconectarii. Astfel, acest concept respecta toate Cerintele DNV GL care stabilește: “prizele pentru circuitele de alimentare peste 16A AC sau 10A DC se fie blocate în asa fel încât fișa sa nu poata fi nici inserata nici retrasă atunci când contactele prizei sunt sub tensiune “.
Rapid și ușor
PushIn Mobile Splitter nu are nevoie de nicio instalare din punct de vedere tehnic sau alte materiale – fara cabluri suplimentare, niciun surub de fixare, nicio operațiune de configurare laborioasa – doar un set de console incluse în livrarea standard.

Caracteristici 

WISKA- cod10103705
ModelPushIn Mobile Splitter 32A/20A/25kA
Materialotel inoxidabil 1.4301 (V2A)
Materialul capac protectiePoliamida
Nr. poli3 – poli + PE
Numar prize2
Pozitia pinului PE3h
Curentul de rupere25kA
Voltaj max. (V)440 V
Tipul tensiuniiAC
Curent32 A
Clasa de protectieIP 56/67
Aria de operareAfara
Temperatura de operare min-25 °C
Temperatura de operare max45 °C
Presetupa – modelM 32 x 1,5
Montarela suprafata
Dimensiuni ext.  LxWxH297x251x168 mm
ColoareRAL 9016
Observatii:

– cu set demontare inclus
– lungime cablu: 2m
– Lampa prezenta U: LED
– Durata lunga de viata: dop de ventilare VentPLUG  pentru evitarea condensului
– Rezistenta la impact: IK10 conform cu EN 50102
– maner de transportare

 

Pentru mai multe informatii tehnice, va rugam accesati pagina producatorului aici.