Producator: PETREL

– Certificate si aprobare: Ex ed II 2G 3D IIC T5 – T4 , IP65

– Detalii produs: Corp de iluminat fluorescent de mare putere  potrivit pentru zona 1 aplicații în zone periculoase, cu o gamă de puteri electrice de iluminat disponibile de la 18W la 58W. Fabricat din aluminiu extrudat dur cu capace de capat din policabonat si si difuzor de aer, modelele de urgenta cu durata de 3 ore sunt echipate cu baterii integrate si unitati de reincarcare.Accesul la lămpi este prin intermediul unui singur mecanism de punct de blocare și fixare este activată cu ajutorul șuruburilor T ” quick fit “, într-un canal pentru flexibilitate maximă. Stilul modern al acestui corp de iluminat extrem de rigid si luminos permite utilizarea discreta pentru aplicații atât interne, cât și externe.

– Beneficii: – Instalare rapidă datorită poziției de montare infinit variabilă

– Curele de lucru cu comutator de izolare internă și difuzor de aer păstrarea în condiții de siguranță

Petrel Limited, o divizie de Chamberlin PLC, produce echipamente de iluminat și de control pentru atmosfere cu potențial exploziv.

Pe baza centrului nostru de producție în Birmingham Marea Britanie, Petrel Limited menține o lungă tradiție de design de înaltă calitate, dezvoltarea și producția sub un regim strict de calitate pentru a oferi un produs la nivel înalt și pachetul de servicii pentru clienții din Marea Britanie, pe piețele europene și internaționale.