Despre noi

Emco Star functioneaza din iulie 1996, activitatea principala fiind de la început comertul în domeniul produselor electrice. De-a lungul anilor am cautat sa ne perfectionam si sa ne diversificam activitatea, în prezent fiind importatori si distribuitori de echipamente electrice cu specific naval, industrial si antiex.

Ca urmare a strategiei de dezvoltare pe termen lung, telurile noastre sunt satisfacerea clientului, concomitent cu respectarea interesului partenerilor si angajatilor. Scopul principal al activitatii noastre este de a ne impune pe piata distributiei de echipamente electrice cu specific naval si antiex prin profesionalism, seriozitate si calitate.

Din decembrie 2007 am devenit importatori si distribuitori pentru România a echipamentelor navale si al produselor antiex realizate de WISKA Hoppmann & Mulsow GmbH – Germania. Din ianuarie 2009 suntem importatori si distribuitori al produselor navale si antiex realizate de Light Partner® – Germania, iar din august 2010 ai produselor antiex ROSE Systemtechnik – Phoenix Mecano – Germania.

De asemenea in 2010 am inceput colaborarea in calitate de distribuitori cu firma PETREL – Anglia, producator de echipamente de iluminat antiex. In 2013 am inceput o colaborare in calitate de importator si distribuitor pentru WITTE + SUTOR GMBH – Germania producatorul lanternelor profesionale si antiex ACCULUX.

In calitate de parteneri am luat parte la targurile de profil din Europa cum ar fi:

  • SMM -Hamburg: 2008; 2010; 2012
  • Hannover Messe: 2008; 2010; 2011

De asemenea am organizat stagii de pregatire si prezentare a produselor impreuna cu WISKA Hoppmann & Mulsow GmbH – Germania si ROSE Systemtechnik – Phoenix Mecano – Germania.

Va multumim pentru atentia acordata produselor noastre si va rugam sa apelati cu incredere la noi.